Höstnytt

Visst är det lite skönt att det börjar gå mot höst? Det tycker jag. Då måste man köpa nya, varma kläder och det är alltid roligare att klä sig på hösten. Jag ska köpa en ny jacka, och har hittat den perfekta kappan från Vila. Ullgrå och superchic. Jag längtar att få börja använda strumpbyxor igen! Det är min grej, helt och hållet.

Men hösten innebär också mörker och kalla, sena kvällar i stallet... Hua! Jag ser verkligen INTE fram emot ridhussäsongen, fy så tråkigt. Varm ridjacka är ett måste!

Men ändå, det är så mysigt att tända ljus inne och dricka te när det är kallt ute.. Välkommen hösten!


Skolstart

Så, mina vänner! Nu är jag tillbaka. :) Idag började skolan för min del, det startade med dubbel föreläsning. Jag är ganska så trött. Jag har varken jobbat eller gjort något speciellt i sommar, bara tagit det lugnt, så skolstart idag kändes sådär. Men jag ser i alla fall fram emot denna termin, det är min sista och jag har faktiskt fått ett jobberbjudande! Det får vara lite hemligt tills vidare eftersom jag inte skrivit på något anställningsavtal än. Håll ut!

Jag och F har bokat en resa till Rhodos i höst, det ska bli så otroligt skönt att komma iväg i höstrusket! Jag behöver alltid något att se fram emot, annars klarar jag inte av vardagen när det börjar bli kyligt och mörkt.

Jaja, nu är jag tillbaka i verkligheten! Och det känns bra!

Ett litet avbrott

Jag tar en liten bloggpaus och är tillbaka nästa vecka, anledningen är att jag inte kommer att ha något internet tillgängligt. Kanske lyckas jag få till lite skrivning imorgon, men nu vet ni i fall jag inte är så aktiv. :) 

Fullt upp

Jag har inte kunnat uppdatera lika mycket som jag har velat dessa dagar, det beror på att jag har fullt upp med att organisera lägenheten och där har jag ingen uppkoppling, eller jag har men det är nere för tillfället. Så håll ut, friends, jag ska lösa det. 

Imorgon är det kräftskiva, jag gillar ju i och för sig inte kräftor men det kan ju vara trevligt ändå. Annars ska jag ha en hel dag off och bara slappa. Nästa vecka är det min sista sommarlovsvecka, inget vidare. Fast det ska ändå bli ganska skönt att komma tillbaka till verkligheten lite. Så nästa vecka kommer att bjuda på fika/luncha med vänner och sådana saker som jag har all tid i världen till just nu. Härligt med ledighet! 

Datordesign

Jag blir lite less på alla datorleverantörer. Tjejer vill inte ha en svart eller grå dator, vi vill ha vita eller kanske rosa. I alla fall en rolig färg! Imorgon ska jag leta efter en passande, det blir en tripp till alla möjliga butiker. Önska mig lycka till!

Imorgon ska jag följa med mina småkusiner till frisören, de ska piffas till lite minsann. :) Annars är det bara tvätt och fortsätta att organisera garderob. Jag och Therese ska sälja lite kläder och så på loppis på lördag, blir kul! :) 

Organisera, rensa, slänga...

Idag kan ni inte vänta er någon större uppdatering. Jag ska nämligen rensa och greja i min lägenhet. Mycket kläder ska ges bort och annat ska slängas. Det är min dag idag!

Ikväll blir det inflyttningsmiddag också, mysigt!

Vilken dag!

Jag är så trött, väntar bara på att klockan ska bli tillräckligt mycket så att man kan sova hela natten utan att vakna. Jag har hjälpt till med flytt idag. Gud, så mycket som ska bäras hit och dit. Eller okej, jag har inte burit så mycket, mest organiserat inne i själva lägenheten. Det är inte jag som flyttar, utan Fredriks föräldrar.

Sedan blev det direkt till Ica för godisköp, har blivit en dålig vana som jag allt för ofta belönar mig med. Men hey, min träningssäsong har inte börjat än. Så jag passar på, vid skolstart den 24 augusti sätter jag igång. Herregud, skolstart... En termin kvar nu!

LG Pink

Här är en annan dator som är en av kandidaterna kanske, en dator från LG som är rosa. Jag vill ha en rolig färg, grå eller svart går helt bort.


MacBook Air

Jag ska köpa ny dator. Hur väljer man? Det finns så många. Nu är jag i alla fall inne på en MacBook för att matcha min iPhone (eller inte, nu var jag ironisk). Jag är inte så pryltokig när det kommer till tekniska saker, så jag ska fundera lite. Men den är helt klart både praktisk och snygg!


Apple MacBook Air

Spa-dag

Idag har jag verkligen haft en skön dag, jag har spenderat förmiddagen på Skin Care här i Uppsala och fått massage och grejer. Helt underbart! Efter det åt jag lunch, till min besvikelse öppnar inte Ayako´s Sushi, förrän 15.00, och sen var jag helt slut i kroppen och somnade en stund på eftermiddagen. Efter massage är det viktigt att dricka mycket vatten fick jag lära mig idag, kan vara bra att veta. 





LIVE från grillkväll

Just nu bloggar jag live från lite grillfest, Marcus och Jenny står får det. Riktigt trevligt! Just nu sitter jag med ett glas vin med Jenny och grabbarna grillar. Mycket bra.

Idag har det varit poolbad och så blev det lyxfrukost på stan nu igen, börjar bli en vana det där...


Lyx-frukost

Imorse, mina, vänner, var jag uppe med tuppen. Klockan sju steg jag upp och cyklade iväg till ett litet möte på sjukhuset (nej, jag är inte sjuk på något sätt, möjligtvis hästskadad kanske). Med tanke på att jag har sommarlov hela denna sommaren kändes det tungt. Sedan åkte jag och F till Coffeehouse by George för att äta frukost. Gud, så gott! Jag åt toast och egengjord frukt yoghurt, mums!

IKväll ska jag bara ta det lugnt, tror jag, vi får se vad kvällen ger.


Söndag

Risk för dåligt bloggande idag, jag ska vara på vift hela dagen i stort sett. Lite Ikea, lite fika och lite allt möjligt. Regnet bara öser ned just nu, men det ska nog ordna sig. IKväll blir det sushi (vegetarisk för mig) och somna framför tvn, gud så skönt! Imorgon är det full fart igen!

Ha en bra dag!

Love, love, love

Till hösten bara SKA jag ha denna kavaj! Åh, jag blir alldeles till mig. Detta är min stil, så mig. "Klicka hem, klicka hem..." Det är vad jag hör i mitt huvud just nu. Och självklart ska man lyda sitt hjärta och hjärna och sådant...


Grattis William!

Idag fyller William 5 år, det har vi såklart firat! Därav dålig uppdatering idag. När jag inte åt tårta så letade jag efter insekter med Wille, Tilde och Albin. Wille är insektstokig! Han önskade sig nästan bara prylar att fånga bugs med, och en robot då. Kids! :)

Jag har också haft en heldag med min älskade Jack, ja, alltså hästen Jack.  Vi har haft kvalitetstid idag, dessa dagar i stallet är SÅ mysiga. Sommaren har varit rolig ridning för mig, alltså inga träningar och krav. Bara flamsat runt. Men snart börjar allvaret igen och jag är mer laddad än någonsin!

RSS 2.0