H&M Home

Nu blir det en liten textilspecial här! Här ni kikat på H&M Home-prylarna? Det finns så mycket fint!

  
   
   
 
H&M Home

Fredag

Vad ska jag hitta på idag? Känns som en riktigt tråkig dag där inget alls händer. Dagens måste är att skicka ett brev, innehållsrik dag va? Jaja, jag tänkte ta en sväng på stan och köpa en idébok (hur många bra idéer får man inte som man bara glömmer bort?!) och ett nytillskott till min hudvårdsserie. Spännande!! ;)

Kina-tunikan

Just ja, jag gjorde ju i alla fall ett fynd, denna tunika. Den kommer kanske inte riktigt till sin rätt på bilden, min iPhone gör inte toppbilder om vi säger så. Jag ska köpa en ordentlig kamera, I promise.


Loppis-bilder

Nu ska ni få se bilderna från Lisas kläd-loppis! Hon hade gjort så fint med kladdkaka och allt möjligt, vi hade verkligen supermysigt! Rosévin är SÅ gott på sommaren!


Lite av alla kläder


Anna och Lisa fyndade


Såhär var jag klädd, man kan ju fråga sig varför jag har benen sådär?

Ett fynd!

Kläd-loppisen var kul! Gjorde faktiskt ett fynd, eller byte kanske. En tjej tog ett linne från mig och jag tog en Kinainspirerad tunika, kan ha den som klänning och till kjol. Toppen! Ni ska få se lite bilder senare, kvaliteten är dock inte den bästa.


Kläd-loppis

Snart ska jag sticka iväg på kläd-loppis som min kompis Lisa har ikväll. Det går till så att alla som kommer tar med sig lite kläder, som man inte längre använder, och så gör man prislappar. Sen köper man av varandra. En jätterolig idé! Ska försöka fota lite, så ni får se! :)

Matrix Biolage

Jag har provat Matrix Biolage-serien och måste tipsa om det! Håret blir så mjukt och får så fin lyster! Prova!


Gant Home

Jag gillar verkligen Gant Home-kollektionerna! Tänk att få krypa ned i en sådan där mysig superduper säng som man alltid ser på reklamerna, hur fantastiskt vore inte det? Vi har ju faktiskt en Gant Store i Uppsala (Dragarbrunngallerian), så nästa gång jag ska inreda blir det sängkläder och kuddar därifrån. Men frågan är ju om man kan få till en sån där fluffig säng från reklamen helt själv? Det återstår att se...


Gant Home

Hett tips!

Det här var ju toppen! Kolla in denna sida, perfekt under semestern då man är på vift en del!

www.hittaplagget.se

Klicka hem-objekt från Ralph Lauren

Ralph Lauren är en ständig favorit, klassiskt och SÅ stilrent. Jag har varit i Sigtuna idag, strosat runt och ätit mysig lunch. Jag hittad en butik som heter Köpmangården och som bland annat är återförsäljare av Lexington Clothing och Ralph Lauren. Där hittade jag en fantastisk skjorta, men jag hade varken tid eller lust att trängas bland provhytter med alla turister som också var i Sigtuna idag. Så jag tänkte att jag köper den på nätet istället, men nu kan jag inte hitta den. Tips på Ralph Lauren-nätbutiker mottages gärna! Den är ljusblå (utan ränder) med ett likadant tryck som på bilden under, men den har även ett stort tryck på ryggen. Men vem vet, jag kanske klickar hem den på bilden istället. Tålamod är inte min sak.


Middagsbjudning

Nu är jag lite efter här, så gårdagens bestyr publiceras istället nu. :)

Det var en riktig sådan där härlig familjemiddag på Fredriks sida igår, hos föräldrars vänner. Det bjöds på god mat och ett toppenvin (som jag redan glömt namnet på). Jag tänkte bjuda på en bild från kvällens klädsel, och lyfta fram den tubtoppen jag har på mig lite extra. Den är från Paris, Kate & I och är en favorit bland kvällsoutfits. Och visst fungerar ljusa chinos till allt? Sommarens räddare.


Välkommen hit!

Nu sätter jag igång med bloggandet igen! Det var ett tag sedan sist, men nu är jag i alla fall tillbaka! Hoppas du kommer att gilla innehållet!

♥,

Sara

RSS 2.0